The Swinging Carrots

Zaterdagavond

18 april 2009

Jazzconcert


Foto's
Henk van Vliet
Baarn

Martin Bennett's Old Green River BandJohn Howlett

David Copperwaite

Howard Murray

Het was weer druk, zaterdag 18 april tijdens de sluitingsavond van het seizoen 2008-2009. Martin Bennett's Old Green River Band uit Engeland wist het publiek te boeien. Publiek, dat ook deze avond al weer vroeg 'de beentjes van de vloer' deed: de dansvloer was bezet bijna vanaf de eerste minuut dat de band begon te spelen totdat de laatste klanken vervaagden.

Dat de leden van deze Engelse band gewend zijn om jazz te spelen, bleek duidelijk uit de manier waarop zij speelden: soms nogal routinematig. Dat neemt niet weg dat de nummers die gespeeld werden wél goed klonken. En dat bleek ook weer uit de reacties van het publiek.

Het bestuur van Jazzclub The Swinging Carrots kan terugkijken op een geweldig seizoen. Dat dit seizoen geweldig was is niet alleen te danken aan de prachtige locatie van Cees en Sissie Vermeulen en hun personeel, aan de sponsors en donateuren en de bands, maar ook aan het publiek dat ook dit seizoen weer in groten getale naar Partycentrum De Heeren van Dongen is gekomen. Bedankt, bezoekers van onze jazzclub.
Wij begroeten jullie graag op de opening van ons nieuwe seizoen. Dit is op zaterdag 26 september a.s., om 21.00 uur met een optreden van The Old Fashioners.


Martin Bennett


Roscoe Birchmore

Stuart Smith

Mac Mac Donald


Henk van Vliet De man achter de camera.

met dank aan WilBezetting:


Martin Bennett - piano
John Howlett - trombone, zang
David Copperwaite - trompet, zang
Howard Murray - klarinet, saxen
Roscoe Birchmore - contrabas
Stuart Smith - slagwerk
Mac Mac Donald - banjo

Terug naar Terugblik