The Swinging Carrots

Zaterdagavond

10 januari 2009

Jazzconcert


Foto's
Henk van Vliet
Baarn

Jazz .... What Els

Jan van Eggermond

Els GerbrandsHet was gezellig, het eerste concert in het nieuwe jaar. Ondanks de ijzige kou buiten, wisten veel mensen toch de weg te vinden naar Partycentrum De Heeren van Dongen. Zij hadden groot gelijk. Binnen was het gezellig en warm. Om het nieuwe jaar goed te beginnen en om te proosten op het nieuwe jaar, was er voor elke bezoeker bij binnenkomst een glaasje 'bubbeltjes'.

Deze keer waren er twee bands. In de grote zaal speelde de Charlestown Jazzband, in het café Jazz...what Els. Beide bands speelden hun eigen stijl muziek en dat maakte deze avond bijzonder.

Jazz...what Els bood ruimte om even lekker te gaan zitten luisteren, bij de Charlestown Jazzband werd volop gedanst. De prachtige saxofoonsolo's van Jan van Eggermond in het café zorgden voor kippenvel. Prachtig!!

De speciale vertolking van bepaalde nummers in de grote zaal bracht humor.

Aan het eind van de avond zong Els nog een paar nummers samen met de Charlestown Jazzband. Deze band sloot de avond bruisend en geweldig af. Het scheelde niet veel of er ging een polonaise door de zaal. Het publiek bleef nog een tijd nadat de laatste noten waren weggestorven, de instrumenten waren opgeruimd en de bands naar huis waren. Kortom, het was een geweldige avond.

Frans van Zundert

Hans de Vos

Menno RademaBezetting:


Els Gerbrands - zang
Jan van Eggermond - saxen
Frans van Zundert - drums
Hans de Vos - contrabas
Menno Radema - piano

Terug naar Terugblik