The Swinging Carrots

Zondagmiddag

9 november 2008

Jazzconcert


Foto's
Henk van Vliet
Baarn

Annemiek Beex and her Friends


Ad Beerendonk

Elaine Mckeown

Wouter NouwensHet was niet alleen een feestje voor de zestigjarige Annemiek Beex, op 9 november 2008 in De Heeren van Dongen. Het was een feestje voor alle bezoekers van de jazzclub.

Vanaf de eerste noot zat de sfeer er goed in. Annemiek Beex and her Friends speelden zoals muzikanten horen te spelen, met elkaar en voor het publiek. Het was geweldig!!

De bijdrage van zangeres Elaine McKeown viel goed bij het publiek. Zij kreeg zelfs bij enkele nummers de zaal helemaal stil en dat gebeurt bijna nooit tijdens een concert in De Heeren van Dongen. Complimenten voor Elaine zijn dan ook zeker op de plaats.

Alle solo's, instrumentaal, zang, het klonk allemaal prachtig. Dat het publiek met volle teugen genoot, bleek wel uit het feit dat er om zeven uur 's avonds, aan het eind van het concert, eigenlijk nog niemand naar huis was gegaan.

Ook de muzikanten hebben genoten van dit optreden in Dongen. Dat hoorde enkele bestuursleden tijdens een optreden in een andere club. "Ook voor ons was dit optreden in Dongen een geweldig optreden," zeiden de bandleden. En dat is natuurlijk een compliment aan de jazzclub en de bezoekers in Dongen.


Annemiek Beex
Philippe de Smet

Jan Wouters

Onno de BruijnBloemen voor de jarige AnnemiekOmdat de toegang gratis was,
kon iedereen binnenkomen


Annemiek het was een geweldige middag, bedankt namens de donateurs
Bezetting:


Annemiek Beex - piano
Jan Wouters - trompet
Philippe de Smet - sax
Wouter Nouwens - banjo
Onno de Bruijn - slagwerk
Ad Beerendonk - contrabas


Speciale gast
Elaine Mckeown - zang


Terug naar Terugblik