The Swinging Carrots

Zondagmiddag

9 maart 2008

Jazzconcert


Foto's
Henk van Vliet
Baarn

La Vida New Orleans Jazzband

Jasper van Pelt

Adam Olivier

Roelof Jan BrouwerHet was al ver voor drie uur druk, zondagmiddag 9 maart bij De Heeren van Dongen. De eerste bezoekers stonden al om twee uur voor de deur, en de bezoekers bleven komen. Meteen bij de eerste klanken van de La Vida New Orleans Jazzband zat de sfeer er al goed in en dat bleef de hele middag zo. Natuurlijk werd er, zoals op de foto's te zien is, weer volop gedanst in Dongen. En dat maakt het natuurlijk weer extra gezellig.

De band wist het publiek van het begin tot het eind te boeien, soms zelfs met een enkel Nederlandstalig nummertje. De nonchalante zang van Adam Olivier viel goed bij de oplettende luisteraar. Ook die heb je in de (bijna) gezelligste jazzclub van Nederland. Een aantal bezoekers komt extra vroeg naar De Heeren van Dongen, om een goede zitplaats te hebben. Op die plaatsen vooraan in de zaal kun je tenslotte de muziek het beste horen en de muzikanten het beste zien.

Er is dit seizoen nog één mogelijkheid om naar De Heeren van Dongen te komen voor een gezellige jazzavond en dat is op ZATERDAG 12 APRIL 2008.
Graag tot dan!


Onno de Bruijn
Koos Albers

Wouter Nouwens

Emile van Pelt
Bezetting:


Roelof Jan Brouwer - klarinet, sax
Adam Olivier - trompet
Jasper van Pelt - trombone
Koos Albers - stringbas
Onno de Bruijn - slagwerk
Wouter Nouwens - banjo
Emile van Pelt - piano

Terug naar Terugblik