Zaterdagavond
21 april 2007

The Swinging Carrots
Jazzconcert
Foto's
Henk van Vliet
Baarn

Savannah Jazzband

uit Engeland

Ria van Boesschoten Trofee
voor
Savannah Jazz Band

Zaterdag 21 april sloten wij het vijftiende jazzseizoen af met een spetterend optreden van de Savannah Jazz Band uit Engeland. De band was bezig aan een Nederland-België-tournee en deed daarbij ook Dongen aan. In de jazzlocatie bij uitstek, de Heeren van Dongen, speelden zij de sterren van de hemel.

Het was een waardige afsluiting van het jubileum-jazzseizoen, met een groot aantal bezoekers en een prima sfeer. Een lekker drankje om het jubileum passend af te sluiten, maakte het geheel compleet. Natuurlijk waren er bloemen voor gastvrouw en gastheer Sissie en Cees Vermeulen. Zonder hun inzet zou onze club nooit zijn wat die nu is! Ook een klein presentje voor de medewerkers van Cees en Sissie. Zij zorgen er toch elke keer maar weer voor dat wij genoeg te drinken hebben en dat er af en toe een hapje te verorberen is.

Tijdens de vierde set werd de 'Ria van Boesschoten-trofee' uitgereikt. Deze trofee is in het leven geroepen voor de beste band van het seizoen. In het seizoen 2006-2007 was dat duidelijk de Savannah Jazz Band, op de voet gevolgd door 'Henning Munk & Plumperne en Paul Harrison'. De leden van de Savannah Jazz Band waren duidelijk vereerd met deze trofee, die werd uitgereikt door degene wiens naam het kleinood draagt, Ria van Boesschoten.

Jazzclub The Swinging Carrots kan terugkijken op een succesvol seizoen. Hopelijk wordt het volgende seizoen weer net zo succesvol en gezellig. En dat kan natuurlijk alleen als jullie, bezoekers, weer naar onze concerten komen. Wij zijn er weer in september. Tot dan en een prettige vakantie!!


Ria van Boesschoten trofee 2006 - 2007

Bezetting:


Brian 'Sam' Ellis - trombone
Bill Smith - trompet, vocal
Rod Chambers - klarinet, sax, vocal
John Meehan - slagwerk
Louis Lince - banjo, gitaar
Tony Pollit - bas

Terug naar Terugblik