Zondagmiddag
11 februari 2007

The Swinging Carrots
Jazzconcert
Foto's
Henk van Vliet
Baarn

Lamarotte Jazzband

uit TilburgLamarotte Jazzband

Het was feest, zondagmiddag in De Heeren van Dongen. De leden van Lamarotte zorgden al vanaf de eerste muziektoon voor sfeer in de grote zaal van het Dongense partycentrum. Dubbel feest was het, of eigenlijk driedubbel.
Het eerste feest was omdat onze jazzclub nog steeds haar vijftienjarig bestaan viert, het tweede feest, omdat wij al tien jaar bij De Heeren van Dongen 'thuis' zijn. En dat is feest. Regelmatige bezoekers aan onze concerten kunnen daarover meepraten.
Het derde feest was de gratis entree die wij onze bezoekers deze middag konden bieden.
Dankzij Cees en Sissie Vermeulen van Partycentrum De Heeren van Dongen: zij sponsorden namelijk het optreden van Lamarotte. Cees Vermeulen is een grote fan van deze band. Dat hij het naar zijn zin had, was deze middag zeker van zijn gezicht af te lezen. Cees en Sissie bedankt voor deze geweldige middag!

Terug naar het optreden van Lamarotte. Het was druk en gezellig, dat is iets wat vaststaat. Het publiek had het geweldig naar de zin, hoewel deze muziekstijl niet voor iedereen onder de noemer 'New Orleans Jazz' valt. Maar voor die ene keer maakte het allemaal niets uit. Het publiek zong uit volle borst mee, er werd gedanst, gehost, plezier gemaakt. De bandleden zorgden voor een geweldige ambiance.
Een sfeer, die tot het laatste moment van deze middag, of eigenlijk vroeg in de avond, bleef hangen.
De honderdveertig bezoekers, die bij dit optreden aanwezig waren, kunnen het beamen: het was geweldig!Bezetting:


Jan Hoes - banjo
Hans Scheerder - sax
Arthur Brouns - sax
Sinne Pulles - trompet
Harrie Horsten - trompet
William Derks - trompet
Peter v Bekhoven - trombone
André Berkhout - banjo
Nico Overgaauw - wasbord
Toine Bastings - sousafoon
Dennis Leene - trom

Terug naar Terugblik