Zondagmiddag
5 november 2006

The Swinging Carrots
Jazzconcert
Foto's
Henk van Vliet
Baarn

Paul Harrison Henning Munk & Plumperne

uit Denemarken"En per ongeluk was daar goede jazz", stond te lezen in een van de krantenberichten, verschenen voor het optreden van Paul Harrison, Henning Munk en Plumperne. En goede jazz was er, op 5 november 2006 in Partycentrum De Heeren van Dongen. De bandleden waren enthousiast over de locatie, dat zij in deze prachtige zaal mochten spelen! Ruim voor het begin van het concert waren er al veel bezoekers. En bezoekers bleven er komen.

Uit verschillende streken van Nederland was de weg naar Dongen en naar Paul Harrison, Henning Munk & Plumperne gevonden. Het werd een geweldige middag. Of de goede jazz per ongeluk was? Niemand twijfelde aan het feit dat er goede jazz was! Toen Vincent van Elferen ook nog eens mee ging spelen, was het feest compleet. Deze Oosterhoutse muzikant, een trouwe bezoeker van de concerten van onze jazzclub, speelde de sterren van de hemel. Ook werd er volop gedanst door de talrijke aanwezigen.

Het bleef druk, deze zondagmiddag, tot de laatste jazzklanken wegklonken, naar de balustrade van De Heeren van Dongen. Een topmiddag die bezoekers en organisatie niet snel zullen vergeten!!


Bezetting:


Paul Harisson - klarinet
Paul Munk Plum - klarinet
Henning Toxvcerd - slagwerk
Bjorn Ekman - banjo
Torben Nickelsen - stringbas


Gast
Vincent van Elferen - trombone

Terug naar Terugblik