Zaterdagmiddag
23 september 2006

The Swinging Carrots
Streetparade in Dongen


Foto's
Henk van Vliet
Baarn


Nelly Kuilder en Martha Schippers begeleiden
de bands door het centrum


Frans Hoelen opent de streetparade in Dongen


Joops Dixieparaders starten de streetparade

Geweldige opening vijftiende jazzseizoen


Zaterdagochtend om een uur of elf dachten wij nog dat de streetparade van die middag letterlijk in het water zou vallen. Dat bleken doemgedachten te zijn. Vanaf ongeveer een uur of half een werd het droog en is het de hele middag droog gebleven.

De start van de streetparade en de start van het vijftiende seizoen van onze jazzclub, gebeurde onder een stralend zonnetje op het Dongense Looiersplein. Het was een feest, deze zaterdagmiddag in september, een groot feest. Een feest, dankzij de optredende bands, Jazzed for Fun, de May Day Jazzband en Joops Dixieparaders. Jazzmuziek klonk door het centrum van Dongen. Het publiek genoot. De terrasjes op het Looiersplein zaten tot laat in de middag vol en er werd zelfs gedanst!

Joops Dixieparaders en de May Day Jazzband trokken door het centrum van Dongen. Bestuursleden van The Swinging Carrots deelden pennen en programma's uit, voor de kinderen waren er fluitjes. De sfeer bleef de hele middag goed in het Dongense centrum. De May Day Jazzband verzorgde bij een van de sponsors het 'eerste achtertuinconcert'. Een geweldige happening, helaas maar voor enkele toeschouwers!Jazzed For Fun wordt overvallen door May Day Jazzband

Terug naar Terugblik