Zaterdagavond
8 april 2006

The Swinging Carrots
Jazzconcert


Foto's
Henk van Vliet
Baarn


uit Gorinchem


Publiek geniet van Spectacles Jazz Band

Zaterdagavond 8 april was het gezellig bij De Heeren van Dongen. Het publiek genoot met volle teugen van het optreden van de Spectacles Jazzband. Het enthousiasme van de bandleden, de speciale vertolking van bepaalde nummers: het droeg allemaal bij aan de prima sfeer.

Vooral de speciale vertolking van 'Just a closer walk with thee', trok de aandacht van de bezoekers. Er werd volop gedanst en veel mensen zongen mee. Er werd ook meegezongen bij het nummer 'Glory Allelujah'. Even was de vraag wie er nu optrad, de band of het publiek. Het was een goede mix van alletwee.

De dansvloer bleef vol tot de laatste tonen waren weggevaagd. Bij De Heeren van Dongen bleef het druk tot het einde van het concert.

Al met al kunnen wij terugkijken op een waardige afsluiting van dit jazzseizoen. Het nieuwe seizoen, ons jubileumseizoen, begint op zaterdag 23 september 2006.

Zorg dat u er allemaal bij bent, want dit wordt de opening van een schitterend jubileumjaar. Wij wensen u een prettige zomer en zien u graag terug in september.

ALIGN=CENTER> ALIGN=CENTER>


Bezetting:


Henk Schep - trombone
Theo Sterk - trompet,zang
Ed Sterk - klarinet
Hans Tempelman - sousafoon
Cees van Dis - slagwerk,zang
Jan Blonk - banjo,gitaar

Terug naar Terugblik