Zaterdagavond
7 januari 2006

The Swinging Carrots
Jazzconcert


Foto's
Henk van Vliet
Baarn

Gravier Street Jazzmen

uit Hoorn

Er werd veel gekust, tijdens het nieuwjaarsconcert van The Swinging Carrots, Maar dat hoor er ook bij natuurlijk.
Verder was er veel muziek en deze keer op twee plaatsen in De Heeren van Dongen. De Gravier Street Jazzmen speelden in de grote zaal, Annemiek Beex in het café In de pauzes liep het publiek op en neer en dat zorgde voor een aparte sfeer deze avond.

Een avondconcert is toch altijd net iets anders dan de concerten op zondagmiddag. Mensen, die op zondagmiddag nooit tijd hebben, komen wel op zaterdagavond en dat maakt deze concerten weer speciaal.

Speciaal was ook het gedeelte van de set, waarbij de Gravier Street Jazzmen hun plaats van het podium verlieten, om plaats te nemen op het even daarvoor (en ook later weer) de dansvloer was.
In een aantal prachtige akoestische nummers wist de band de aandacht van het publiek te trekken. Vooral de solo van Will van Gessel op de prachtige oude klarinet, was echt prachtig om naar te luisteren. 'Kippenvelmuziek', zeggen mensen wel eens. Nou, daar viel dit nummer zeker ook onder. Het publiek was onder de indruk, want het was bijna stil in de grote zaal en dat is echt heel bijzonder!

Annemiek Beex weet het publiek altijd te amuseren met haar zeer eigen muziekstijl. Sommige mensen waren dan ook niet weg te slaan uit het café!
Er werd volop gedanst, mensen zongen mee, het was geweldig! Toen Annemiek, tegen een uur of een dan ook moest stoppen, vond een aantal bezoekers dat erg jammer.

Dit eerste concert van het nieuwe jaar was zeker een succes.
De volgende maand, op 12 februari, is het concert weer op zondagmiddag, dan met de Doohackedoodles.

Komt allen!
Bezetting:


Jasper van Pelt - trombone
Jaap Mook - trompet, vocals
Will van Gessel - klarinet, vocals
Ger Booiman - slagwerk
Willem Deutekom - banjo
Edward Visser - double bassAnnemiek Beex

uit Breda
Gravier Street Jazzmen

speelt akoestischTerug naar Terugblik